Има неизяснени факти.Два скандала е имало преди смъртта на Денис Теофиков.

...
Има неизяснени факти.Два скандала е имало преди смъртта на Денис Теофиков.
Коментари Харесай

Телеграф: Два скандала преди смъртта на Денис Теофиков

Има неизяснени обстоятелства.

Два абсурда е имало преди гибелта на Денис Теофиков. Тази версия е една от най-разпространените. Преди нещастието в неделя сутринта другар на Денис дружно с приятелката му Алекса Ангелова ги поканил на ваучър в комплекс „ Цариградски “ в София. Двойката отишла в комплекса, като и двамата били в въодушевление, по думите на съседи.

Заради мощната музика и викове обаче съседи правили няколко пъти забележки на притежателя на жилището. Към 4,30 ч извика ли полиция. Дежурните служители на реда пристигнали на адрес и се разбрали с купонджиите да понижат децибелите. Малко откакто си тръгнали, мощната музика и крясъци от нов скандал траяли. Инцидентът е станал след 6 ч сутринта, сигналът в полицията е регистриран в 6:50 ч.

Съседи обаче разкриха пред „ Телеграф “, че гримьорката Алекса е била пред блока преди съдбовния полет на артиста, а той е останал в жилището с неговия другар. Теофиков споделил, че ще изпуши една цигара на терасата. Момчето, като се обърнало към терасата, видяло по какъв начин Денис потегля да скача, обаче не можело да реагира, с цел да го хване. То хукнало незабавно към тялото на Денис, викнало приятелката му и изтичали градинката, където тялото му паднало. Вследствие на крясъци съседи излезли в градинката и подали сигнал в Министерство на вътрешните работи.

Моментът преди позвъняването на полицията е заснеман в клип от домоуправителя

на постройката, който се споделя Стефан, след което е бил качен в платформата ТикТок. На клипа се вижда тялото на момчето и приятелката му, само че диря от притежателя на жилището няма.

Апартаментът, от който е скочил Денис, е благосъстоятелност на 47-годишната Боряна И., която има наследник на 20 години, описаха комшии. Друг комшия пък описа, че синът на собственичката на жилището

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР